AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla suya düşmek

Kahve falında kamyonla suya düşmek

Kahve falında kamyonla suya düşmek geçim derdi çekmeyeceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyonla suya düşmek gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında kamyonla suya düşmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına işarettir.

Kahve falında kamyonla uçurumdan düşmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyondan düşmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalettir.

Kahve falında suya düşmek ve kurtulmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suyun içine düşmek düzeninin yıkılmayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden suya düşmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında su kuyusuna düşmek işinin gücünün rast gideceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık suya düşmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir