AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyondan düşmek

Kahve falında kamyondan düşmek

Kahve falında kamyondan düşmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni bir hayat kurulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kamyondan düşmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında kamyonla uçurumdan düşmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyondan düşmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kamyonla suya düşmek ekmek ve dünya malı alacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kamyon kazasından kurtulmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonun çalındığını görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kamyon görmek saygı göreceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu patates görmek saygın biri haline geleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyonla kaçırılmak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir