Kahve falında arkadaşını çok uzun görmek

Kahve falında arkadaşını çok uzun görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını çok uzun gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun süre görmediğin bir arkadaşını görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun süre görmediğin arkadaşını görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını çok uzun görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top