AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında arkadaşını saçı uzun görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını uzun görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını uzun görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uzun saçlı görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sorunların son bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını uzun görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı uzun saçlı görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir