AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kamyon dolusu mandalina gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kamyon dolusu patates görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kamyon dolusu gül görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kamyon dolusu toprak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon dolusu domates görmek yoksul için zenginliğe, maddi anlamda çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında kamyon dolusu balık görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu yumurta görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir