AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon dolusu yumurta görmek

Kahve falında kamyon dolusu yumurta görmek

Kahve falında kamyon dolusu yumurta görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında kamyon dolusu yumurta gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kamyon dolusu yumurta görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu altın görmek elinin bolluğa kavuşacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu ekmek görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon dolusu para görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kamyon dolusu koyun görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu buğday görmek ailesini utandırmayacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu insan görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir