AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kamyon dolusu gül görmek

Kahve falında bir kamyon dolusu gül görmek

Kahve falında bir kamyon dolusu gül görmek işlerin düze çıkarılacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, edilen duaların tutacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında bir kamyon dolusu gül gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Kahve falında bir kamyon dolusu gül görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, akıllı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu gül görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu karpuz görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kamyon dolusu altın görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalettir.

Kahve falında bir kamyon dolusu ekmek görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu buğday görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu taş görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu mandalina görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir