AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamış kesmek

Kahve falında kamış kesmek

Kahve falında kamış kesmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kamış kesmek gördüyseniz:

  • Genel bir isteksizliğiniz olabilir.

Kahve falında kamış kesmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına inanılır.

Kahve falında şeker kamışı görmek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kamış görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kamış biçmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında şeker kamışı yemek başarıları ile tanınacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı kesmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan dal kesmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret eder.

Kahve falında zeytin ağacı kesmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir