AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli pasta görmek

Kahve falında kalpli pasta görmek

Kahve falında kalpli pasta görmek kız çocuğunun olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalpli pasta gördüyseniz:

  • Amaç veya hedeflerinize ulaşmanız ya da bazı işleriniz konusunda engellendiğinizi hissedebilir veya aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kalpli pasta yemek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli pasta görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp pasta görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına delalettir.

Kahve falında kalpli kolye ucu görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak maddi kayba uğrayacağına, itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp rahatsızlığı görmek düşmanlarını alt edeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir