AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşımın boğulduğunu görmek

Kahve falında arkadaşımın boğulduğunu görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın boğulduğunu gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşını denizde boğulurken görmek konfor içinde yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bokunu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını boğulduğunu görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak uğradığı zararın telafi edileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşının denizde boğulduğunu görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı boğulmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir