AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğulmaktan kurtardığını görmek

Kahve falında birini boğulmaktan kurtardığını görmek

Kahve falında birini boğulmaktan kurtardığını görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kazancının helal para olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini boğulmaktan kurtardığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanmanız otorite konumundaki kişilerle veya bir arkadaşınızla tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boğulurken kurtarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğulanı kurtarmak her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtarmak günahların af olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ırmakta boğulan birini kurtarmak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir