AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın iğne görmek

Kahve falında kalın iğne görmek

Kahve falında kalın iğne görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işinde yükseleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hüsrana uğratacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın iğne gördüyseniz:

  • Panik olmamanız durumunda olayları yararınıza olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında kalın iğne görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın urgan görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşı kalın görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın elbise giymek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa ve kalın yılan görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah kalın yılan görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa kalın yılan görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kalın ağaç gövdesi görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, evine haciz geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir