AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini savunmak

Kahve falında kendini savunmak

Kahve falında kendini savunmak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini savunmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında birinin hakkını savunmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini savunmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Kahve falında hakkı savunmak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında babasını savunmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini savunmak için adam öldürmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında birini savunmak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi savunmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaleyi savunmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir