AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini savunmak

Kahve falında kardeşini savunmak

Kahve falında kardeşini savunmak işinden ve hayatından geri kalacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşini savunmak gördüyseniz:

  • Sizi, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında kardeşini savunmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hakkı savunmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dinini savunmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi savunmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hakkını savunmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini savunmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında birini savunmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında kendini savunmak için adam öldürmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir