AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi savunmak

Kahve falında anneyi savunmak

Kahve falında anneyi savunmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, üzüntülerin günden güne artacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi savunmak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Kahve falında anneyi savunmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dinini savunmak kazancının eksileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalettir.

Kahve falında birini savunmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasını savunmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında dini savunmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, ona yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında birinin hakkını savunmak göğüs germek zorunda kalınacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kaleyi savunmak başarıya giden yolların açık olacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında hakkını savunmak atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir