AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini savunmak

Kahve falında birini savunmak

Kahve falında birini savunmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini savunmak gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Kahve falında kardeşini savunmak yüklü siparişler alacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine inanılır.

Kahve falında kendini savunmak adının yayılacağına, ortak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında babasını savunmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin hakkını savunmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birini savunmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini savunmak için adam öldürmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine inanılır.

Kahve falında kaleyi savunmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret eder.

Kahve falında dinini savunmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir