AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemtraşla kalem açmak

Kahve falında kalemtraşla kalem açmak

Kahve falında kalemtraşla kalem açmak aile huzurunuzun bozulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında kalemtraşla kalem açmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yorumları, tavsiyeleri veya eleştirileri sizin için önemli ipuçları içeriyor olabilir.

Kahve falında kurşun kalem açmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında göz kalemi açmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında kalemtraşla kalem açmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalem açmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kalem ucu açmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kalem açmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kalem görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kalemler bulmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir