AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem açmak

Kahve falında kalem açmak

Kahve falında kalem açmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dirliğin bozulabileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalem açmak gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında göz kalemi açmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine delalettir.

Kahve falında kurşun kalem açmak yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalemtraşla kalem açmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalem ucu açmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kalem açmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalem açmak işlerinin karışacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah keçeli kalem görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem silgisi görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir