AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalemtraş görmek

Kahve falında kalemtraş görmek

Kahve falında kalemtraş görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında kalemtraş gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tükenmez kalem vermek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, tatsız haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kalemini almak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma kalem vermek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında silgi ve kalem görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yoldan kalem toplamak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalemi kaybetmek elinin bolluk göreceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalemi başkasına vermek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işinde büyük başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir