AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem çalmak

Kahve falında kalem çalmak

Kahve falında kalem çalmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yanlış işlere girileceğine, kişinin geri planda kalacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem çalmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında göz kalemi çalmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına yorulur.

Kahve falında kalem çaldırmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kalem çalmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kalem görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birine kalem verdiğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kalemi başkasına vermek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalem kapağı görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işarettir.

Kahve falında kurşun kalem kırmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir