AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalem çaldırmak

Kahve falında kalem çaldırmak

Kahve falında kalem çaldırmak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, huzurlu günler görüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında kalem çaldırmak gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalar, ilhamlar veya eşzamanlı olaylar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında kalem çalmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında göz kalemi çalmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, zenginlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kalem çaldırmak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakana kalem vermek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalem kaybetmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kontrol kalemi görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı göz kalemi görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine delalettir.

Kahve falında ölüden kalem almak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir