AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinden kan geldiğini görmek

Kahve falında kalbinden kan geldiğini görmek

Kahve falında kalbinden kan geldiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında kalbinden kan geldiğini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan geldiğini görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüden kan geldiğini görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, dertlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarından kan geldiğini görmek dertlerinin unutulacağına, iyiliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ağzından burnundan kan gelmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, canlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir