AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu çarpmak

Kahve falında burnunu çarpmak

Kahve falında burnunu çarpmak kendisi ile baş başa kalacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu çarpmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, kurslar, satış pazarlama, bilişim, yaratıcı işler hepsinde başarılı olabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında burnu çarpmak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu çarpmak çok rahat bir döneme gireceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında birine araba çarpmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, büyük bir sorun oluşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşüp başını çarpmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına yorulur.

Kahve falında arabayla küçük çocuğa çarpmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla hayvana çarpmak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı arabaya çarpmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir