AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta oturmak

Kahve falında kalabalıkta oturmak

Kahve falında kalabalıkta oturmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta oturmak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında kalabalık masada oturmak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalık yerde oturmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta oturmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine inanılır.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak doğru kararların alınacağına, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık pazar yeri görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Kahve falında kalabalıkla yürümek emeğinden hayır göreceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sessiz kalabalık görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir