AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık yerde oturmak

Kahve falında kalabalık yerde oturmak

Kahve falında kalabalık yerde oturmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalık yerde oturmak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında kalabalık yerde oturmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık masada oturmak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın içinde oturmak kolaylık sağlayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta oturmak toparlanacağına, kendine geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık yerde yemek yemek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Kahve falında kalabalık bir yerde yemek yemek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kendini kalabalık yerde görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yerde olmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir