AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, araba alınacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntısının biteceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kalabalık kahvaltı yapmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette kahvaltı yapmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarla kahvaltı yapmak istediği gibi yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ailece kahvaltı yapmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulur.

Kahve falında denizde kahvaltı yapmak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle kahvaltı yapmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla kahvaltı yapmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahvaltı yapmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir