AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta el öpmek

Kahve falında kalabalıkta el öpmek

Kahve falında kalabalıkta el öpmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, zenginliğinin artacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, büyük bir adım atılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta el öpmek gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında kalabalığın elini öpmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalıkta el öpmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir insanın elini öpmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, idealist davranacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen dedemin elini öpmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek el öpmek sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneanne elini öpmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, alım gücünün artmasına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat etmiş birinin elini öpmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini görüp elini öpmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir