AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa çay vermek

Kahve falında kalabalığa çay vermek

Kahve falında kalabalığa çay vermek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa çay vermek gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinize odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında kalabalığa çay dağıtmak sevap işlemek için uğraşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Kahve falında kalabalığa çay vermek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta çay içmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık ve düğün görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, başarısının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında cenazede kalabalık görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık misafire yemek yapmak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kalabalık kavga edenleri görmek ekmeğine leke süreceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık ağlamak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir