Kahve falında balkonun düştüğünü görmek

Kahve falında balkonun düştüğünü görmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşinin balkondan düştüğünü görmek rızkının azalacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu balkondan düşerken görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği kurtarmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin balkondan düştüğünü görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balkondan düştüğünü görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen birini görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında annemin balkondan düştüğünü görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir