AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalıkta bulunmak

Kahve falında kalabalıkta bulunmak

Kahve falında kalabalıkta bulunmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalıkta bulunmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Kahve falında kalabalıkta bulunmak işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, istediği evde oturacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık içinde bulunmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak güzellik ve hayır geleceğine, kazancı arttıracağına delalettir.

Kahve falında kalabalık yerde bulunmak maddi açıdan rahata erileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında düğün evinde bulunmak zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunan evde bulunmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kına gecesinde bulunmak mal ve rızkın çoğalmasına, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir