AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığın içinde olmak

Kahve falında kalabalığın içinde olmak

Kahve falında kalabalığın içinde olmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalığın içinde olmak gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Kahve falında ev içinde kalabalık görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık içinde konuşmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde yemek yemek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık içinde yürümek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında kalabalığın içinde ağlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerin boş yere harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kalabalık içinde görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kalabalığın içinde kaybolmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin düzgün gideceğine yorulur.

Kahve falında kalabalığın içinde kalmak deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir