AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık havuz görmek

Kahve falında kalabalık havuz görmek

Kahve falında kalabalık havuz görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık havuz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Kahve falında kalabalık havuza girmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalık havuzda yüzmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık havuz görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekli kalabalık görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına delalet eder.

Kahve falında hep kalabalık görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evinde kalabalık görmek çevreye karşı itibarın artacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık ortam görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğün ve kalabalık görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir