AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta asılı birini görmek

Kahve falında ağaçta asılı birini görmek

Kahve falında ağaçta asılı birini görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta asılı birini gördüyseniz:

  • Belli konularda sizden yardım isteyen ya da size danışan kişiler olabilir.

Kahve falında ağaçta asılı birini görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta asılı adam görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında asılan adamlar görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında duvarda asılı kuranı kerim görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında balkonda asılı kalmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asılan insanlar görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, az da olsa feraha çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir