AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık arabaya binmek

Kahve falında kalabalık arabaya binmek

Kahve falında kalabalık arabaya binmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, yuva kuracağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kazancının da azalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, gelirinin de artmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık arabaya binmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Kahve falında arabaya kalabalık binmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık arabaya binmek kendine çeki düzen vereceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalık bir arabaya binmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık minibüse binmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle arabaya binmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şoförsüz arabaya binmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan arabasına binmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir