AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya kalabalık binmek

Kahve falında arabaya kalabalık binmek

Kahve falında arabaya kalabalık binmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya kalabalık binmek gördüyseniz:

  • Siz, olayları kendi açınızdan diğerleri ise, kendi açılarından değerlendiriyor olabilir.

Kahve falında kalabalık arabaya binmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya kalabalık binmek büyük atılımların yapılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir arabaya binmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık minibüse binmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında kalabalık bir otobüse binmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında tahta arabaya binmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk arabaya binmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz lüks bir arabaya binmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir