AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisiyle arabaya binmek

Kahve falında ölmüş birisiyle arabaya binmek

Kahve falında ölmüş birisiyle arabaya binmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, huzurlu hissedileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle arabaya binmek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Kahve falında bebek arabasına binmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle arabaya binmek oldukça büyük başarılara, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında belediye arabasına binmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında arkası açık arabaya binmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında özürlü arabasına binmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir arabaya binmek üzüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir