AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka atmak

Kahve falında kaka atmak

Kahve falında kaka atmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında kaka atmak gördüyseniz:

  • Şartlar lehinize ilerliyor.

Kahve falında kaka atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında kakayı atmak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne kaka yaptığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğu kakası görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yıkamak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında kakasında kurt görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında köpek kakası görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ishal kaka görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir