AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakada solucan görmek

Kahve falında kakada solucan görmek

Kahve falında kakada solucan görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, dua alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında kakada solucan gördüyseniz:

  • Kavgalara açıksınız.

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakada solucan görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş solucan görmek çok büyük miktarda para kazanacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda solucan görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında taşın altında solucan görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında toprakta solucan görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında küçük beyaz solucan görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir