AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakalı bebek görmek

Kahve falında kakalı bebek görmek

Kahve falında kakalı bebek görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kakalı bebek gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik ilişkilerinizde çeşitli alternatiflere sahipsiniz.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında erkek bebeğin kaka yaptığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek keyifli sohbetler edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altına kaka yaptığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kaka yapan bebek görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe kaka yaptırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işarettir.

Kahve falında bebek kakasını yaptığını görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir