AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahatlamak

Kahve falında rahatlamak

Kahve falında rahatlamak üzüntülerinin sona ereceğine, çektiği zorlukların biteceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, rütbesinin artacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında rahatlamak gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında rahatladığını hissetmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında rahatlamak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka yapıp rahatlamak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük abdest yapıp rahatlamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir