AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurbağa ezmek

Kahve falında kurbağa ezmek

Kahve falında kurbağa ezmek iş güç sahibi olacağına, sağlığının da yerine geleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurbağa ezmek gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Kahve falında kurbağa ezmek bankadaki hesabının kabaracağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalet eder.

Kahve falında gölde kurbağa görmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kurbağa görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş kurbağa yediğini görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kurbağa sesi duymak işlerin düşeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde kurbağa görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir