AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvehaneye girmek

Kahve falında kahvehaneye girmek

Kahve falında kahvehaneye girmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sonuçtan memnun kalacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalettir.

Kahve falında kahvehaneye girmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bazı sinir gerilimlerine sahipsiniz.

Kahve falında kahvehaneye girmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahvehane görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kahvehane işletmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulur.

Kahve falında kahvehanede çay içmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köy kahvehanesi görmek helal lokmalar yiyeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahvehanede çalışmak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir