AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvehanede çalışmak

Kahve falında kahvehanede çalışmak

Kahve falında kahvehanede çalışmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kahvehanede çalışmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kahvehanede çalışmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahvehaneye girmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahvehanede çay içmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahvehaneye gitmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında kahvehane görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köy kahvehanesi görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahvehane işletmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir