AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvehane görmek

Kahve falında kahvehane görmek

Kahve falında kahvehane görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, malının ve kazancının tam olacağına işarettir.

Kahve falında kahvehane gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Kahve falında kahvehanede çay içmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında kahvehaneye girmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kahvehaneye gitmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahvehanede çalışmak pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahvehane işletmek başarılar elde edileceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köy kahvehanesi görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, hem eğleneceğine inanılır.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir