AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahvehane işletmek

Kahve falında kahvehane işletmek

Kahve falında kahvehane işletmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, dertlerin artacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kahvehane işletmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kahvehane işletmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahvehaneye gitmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahvehanede çay içmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahvehanede çalışmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kahvehane önünden geçmek yanlış işler yapacağına, uzun yıllar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy kahvehanesi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kahvehane görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir