Kahve falında kahvede kalp görmek

Kahve falında kahvede kalp görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, onların yaralarına merhem olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, adını işiyle duyuracağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kahvede kalp gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında kahve falında kalp görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahvede kalp görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kalpli balon görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp çarpıntısı görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kalp şekli görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp gözünün açıldığını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kalp atışını duymak mutluluk dolu haberler alacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top