AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp çarpıntısı görmek

Kahve falında kalp çarpıntısı görmek

Kahve falında kalp çarpıntısı görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp çarpıntısı gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Kahve falında kalp çarpıntısı duymak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kalp çarpıntısı görmek parasız kalmaya, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avucunda kalp görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kalp şekli görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalpte yara görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kalp görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalpten ameliyat olduğunu görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kalpli pasta yemek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir