AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz kahve fincanı görmek

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, ticarette başarılı olacağına, önünün açık olacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz kahve fincanı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş kahve fincanı görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fincanda kahve görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kapalı kahve fincanı görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kahve ve fincan görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir