AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizaltı gemisi görmek

Kahve falında denizaltı gemisi görmek

Kahve falında denizaltı gemisi görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizaltı gemisi gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Kahve falında denizaltı gemisi görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında denizaltı görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bir gemi görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide mahsur kalmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında gemi tekne görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek işlerindeki bereketin kaçacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiden kurtulmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir