AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri gemi görmek

Kahve falında askeri gemi görmek

Kahve falında askeri gemi görmek ele geçen parada artış olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında askeri gemi gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında askeri gemi görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında askeri gemiye binmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri ölmüş görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Kahve falında askeri karakol görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri öpmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri otobüse binmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri araç kullanmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında askerin kızdığını görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir